Bavo podcasts en diensten in de veertigdagentijd voor Pasen

 In Nieuws

de veertigdagentijd: Een tijd van inkeer en bezinning

Podcastvieringen over het Onze Vader

De podcastvieringen komen terug! Vorig jaar begonnen we er mee, toen de kerken dicht gingen vanwege de crisis. Gemiddeld luisterden er toen bijna 200 mensen naar iedere aflevering.
De podcast als vorm, past heel goed bij de veertigdagentijd: Een tijd van inkeer en bezinning. Omdat de podcast alleen uit geluid bestaat, en geen beeld heeft, blijft je eigen verbeelding en fantasie aan het werk.

Dominees Willemijn van Dijk en Tom de Haan pakken de komende weken deze draad weer op. Zij verkennen met wie luistert, zes weken lang het ‘Onze Vader’. Iedere week wordt zo stilgestaan bij een klein stukje uit het gebed dat Jezus met de mensen deelde. Aansluitend bij deze rode draad, neemt Stadsorganist Anton Pauw verschillende composities rond het Onze Vader op.

 

Andere Podcasts: podcastvieringen

Gezamenlijke kerkdiensten

In de Veertigdagentijd worden de kerkdiensten door onze drie wijkgemeenten gezamenlijk gevierd. Deze diensten zullen afwisselend in drie wijkkerken plaatsvinden. De kerkdiensten worden online uitgezonden, en je bent van harte uitgenodigd om de kerkdiensten digitaal mee te vieren. Klik hier voor de live diensten.

Instagramvieringen met Peter van der Beek

‘Hoe houden we de voortdurende lockdowns vol? En wat inspireert ons nog?’ Deze vragen staan centraal tijdens de InstaLive-vieringen van de Veertigdagentijd 2021. Jeugdpastor Peter gaat hierover met diverse gasten in gesprek. Let op: hun bezieling kan aanstekelijk doorwerken in de rest van jouw week!
Elke zondag om 12.00 uur via het Instagramaccount van jeugdpastor Peter van der Beek (@petervdbeek87). In deze viering is het mogelijk om een kaarsje te laten branden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ uw zoekwoord en druk op Enter