Versoepeling van de coronamaatregelen bij de kerkdiensten

 In Nieuws

Vanaf zaterdag 25 september hebben we te maken met een versoepeling van de huidige coronamaatregelen. Op 20 september is er vanuit de landelijke Protestantse Kerk een nieuw advies gekomen dat ingaat op de veranderende maatregelen. Voor ons is dat een reden om ook de maatregelen in de erediensten aan te passen.

Anderhalve meter

We willen als kerk graag gastvrij zijn voor iedereen. Het vaccinatie- of testbewijs als toegangsticket tot de kerk botst met ons uitgangspunt dat iedereen welkom is. Dat neemt niet weg dat we iedereen ook een veilige plek willen bieden. Daarom zullen we de anderhalve meter afstand voorlopig aanhouden. We vragen daarbij nadrukkelijk uw medewerking, ook als u zich voor uzelf geen zorgen maakt. Zo hoeven we geen vaccinatie- of testbewijs te vragen en houden we de kerk voor iedereen toegankelijk; voor gevaccineerden, niet gevaccineerden en ook voor mensen met een kwetsbare gezondheid.

Einde aanmeldplicht

De versoepelingen van 25 september a.s. betekenen het einde van de registratie- en aanmeldplicht voor het kerkbezoek. Daar zijn we heel blij mee, want het kerkbezoek kan op deze manier weer spontaan zijn voor iedereen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ uw zoekwoord en druk op Enter