Huur een prachtlocatie in het centrum van Haarlem voor uw bijeenkomst, vergadering, concert, evenement, expositie, maaltijd, of uw trouwlocatie.

Al eeuwen bepaalt de Grote of St.-Bavokerk het silhouet van Haarlem. Fier rijst de toren als een uitroepteken boven de stad. Door de grote hoogte van de gevels wordt de Bavo in de volksmond ook wel “Jan-met-de-hoge-schouders” genoemd. De middeleeuwse kerk is gebouwd tussen 1370 en 1520 en ligt midden in het oude centrum aan een van de mooiste pleinen van Nederland, de Grote Markt.

Midden in de Vijfhoek, een van de meest sfeervolle oude wijken in het stadscentrum, staat de Nieuwe Kerk uit het jaar 1645. Een wat kleinere maar uiterst sfeervolle kerk, voor bijeenkomsten of concerten in een meer intieme sfeer.

Beide kerken zijn nog voluit in gebruik als kerk, toch is er op het gebied van verhuur veel mogelijk.

Kerk huren

Huur een prachtlocatie in het centrum van Haarlem

Enkele suggesties waarvoor de kerk kan worden gehuurd:

Concert

Orgelconcerten op het wereldberoemde Müllerorgel worden met grote regelmaat georganiseerd, de Mattheus Passion heeft geklonken, maar ook moderne artiesten hebben concerten georganiseerd in de Bavo.

Vergadering

Vraag ons naar de mogelijkheden. Door de doorlopende openstelling voor toeristen zijn de mogelijkheden voor congressen beperkt. Zie ook Bavozalen

Expositie

In 2011 was het 100 jaar geleden dat Fokker met zijn “spin” rond de toren van de Bavo vloog. Om dat te herdenken is een expositie in de Bavo georganiseerd. Een grote expositie en een groot succes. Zeker 30.000 bezoekers kwamen in de maand augustus genieten van een replica van de Spin, uniek beeldmateriaal, prachtige schaalmodellen en van de overige evenementen in de Bavo.

Diner

Jaren streek de Winterparade in de Bavo neer. Ruim 450 mensen eten hierbij aan lange tafels, maar in 2014 hebben we zelfs 900 leerlingen van het Stedelijk Gymnasium aan tafel gehad.
Daarnaast gingen de burgemeesters van Noord-Holland en de Tweede kamer gingen u al voor!
Onder het Müllerorgel, binnen de historische koorbanken, onder de sfeervolle kroonverlichting met de brandende kaarsen in het koorhek. Een prachtige locatie voor een sfeervol diner.

Evenement

Jaarlijks vinden diverse grote evenementen plaats in de Bavo. Wij bespreken graag met u de mogelijkheid om ook uw evenement hier te organiseren.

Uitvaart

Juist bij grote uitvaarten met veel bezoekers biedt de Bavo de bijzondere sfeer om de overledene te herdenken.

Trouwen

Kijk bij: trouwlocatie

Kerk huren

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • :
  • Uw gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoord en druk op Enter