Openingstijden

In verband met de huidige maatregelen is een standaard openstelling van de Grote of St.-Bavokerk niet mogelijk. Wel ben je van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 14:00 welkom voor een moment van rust, bezinning of om een kaarsje aan te steken. We hopen je snel weer echt te mogen ontvangen. 

Vanaf zaterdag 6 november dien je naast een entreeticket ook in het bezit te zijn van een geldig vaccinatiebewijs of testbewijs in de vorm van de QR-code op de Corona Check App bij het bezoeken van de Grote of St.-Bavokerk. In de Bavowinkel  adviseren wij het dragen van een mondkapje. Heb je coronagerelateerde klachten op de dag van je bezoek? Blijf dan thuis. Tickets voor bezoek zijn verkrijgbaar met dit formulier.

ma t/m za
Donderdag (juni-sept)
10:00 - 17:00 u
10:00 - 16:00 u
zon en feestdagen
gesloten
-

Prijzen

Voor groepen en rondleidingen gelden aangepaste prijzen.

Ingang kerk

Grote Markt 22 (noordzijde)
2011 RD Haarlem

Ingang Bavo

U vindt alle adressen, contact en route informatie op onze uitgebreide adressen & route pagina.

ds17

Winkel

In de winkel treft u een grote collectie aan van onder andere souvenirs, kaarten, muziek cd’s, boeken, speelgoed. Leuk om te kopen als aandenken aan uw bezoek aan de Bavo.

Rondleidingen

De rondleidersgroep van de vereniging Vrienden van de Grote Kerk verzorgt rondleidingen door de Grote Kerk, zolderrondleidingen, torenbeklimmingen, excursies naar het Müllerorgel en rondleidingen voor scholieren in de Grote of St.-Bavokerk.

Elke zaterdag is er een reguliere rondleiding door de Grote Kerk om 14.00 uur. Tussen 15 mei en 1 oktober is er een extra rondleiding om 14:30 uur. De kerkrondleiding duurt ongeveer een uur en kost, inclusief toegang, € 6,00. Reserveren niet nodig.

Mariakapel

In de Mariakapel kunt u een kaarsje opsteken, even gaan zitten en op adem komen. Deze gastvrije ruimte in de Sint Bavo kerk is bedoeld voor mensen van alle levensbeschouwelijke achtergronden. De kapel nodigt uit tot een moment van devotie, herdenking en bezinning.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ uw zoekwoord en druk op Enter