Openingstijden

Je bent van harte welkom voor een bezoek aan de Grote of St.-Bavokerk. Tickets voor bezoek zijn verkrijgbaar aan de kassa.

Maandag t/m Zaterdag10:00 - 17:00 u
Zondag en feestdagen Gesloten

Prijzen

Voor groepen en rondleidingen gelden aangepaste prijzen.

Ingang kerk

Grote Markt 22 (noordzijde)
2011 RD Haarlem

Ingang Bavo

Je vindt alle adressen, contact en route informatie op onze uitgebreide adressen & route pagina.

ds17

Winkel

In de winkel tref je een grote collectie aan van onder andere souvenirs, kaarten, muziek cd’s, boeken, speelgoed. Leuk om te kopen als aandenken aan het bezoek aan de Bavo.

Rondleidingen

De rondleidersgroep van de vereniging Vrienden van de Grote Kerk verzorgt rondleidingen door de Grote of St.-Bavokerk, zolderrondleidingen, torenbeklimmingen, excursies naar het Müllerorgel en rondleidingen voor scholieren in de Grote of St.-Bavokerk.

Elke zaterdag is er een reguliere rondleiding door de Grote of St.-Bavokerk om 14.00 uur. Tussen 15 mei en 1 oktober is er een extra rondleiding om 14:30 uur. De kerkrondleiding duurt ongeveer een uur en kost, inclusief toegang, € 7,00. Reserveren niet nodig.

Mariakapel

In de Mariakapel kun je een kaarsje opsteken, even gaan zitten en op adem komen. Deze gastvrije ruimte in de Grote of St.-Bavokerk is bedoeld voor mensen van alle levensbeschouwelijke achtergronden. De kapel nodigt uit tot een moment van devotie, herdenking en bezinning.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoord en druk op Enter