Kliederkerk voor groot en klein | ZO 15 mei

 In Nieuws

Er komt weer een Kliederkerk aan! Op zondag 15 mei vindt de Kliederkerk voor het eerst in de Grote of St.-Bavokerk plaats. Dat is wel heel bijzonder in deze grote kerk.

Er is nog wel meer bijzonder aan deze Kliederkerk. Voor het eerst vieren we niet alleen met de kinderen, maar met de hele gemeente! Ieder gemeentelid, groot en klein, van jong tot oud is welkom in deze viering. De Kliederkerk is gericht op kinderen en de mensen om hen heen. Wat er in de viering gebeurd is afgestemd op hen, zodat zij alles kunnen begrijpen. Dit neemt niet weg dat de Kliederkerk voor volwassenen en ouderen ook veel te brengen heeft: interactie tussen verschillende generaties, een goed verhaal én workshops speciaal voor volwassenen.

In een Kliederkerk vier je altijd samen, ontdek je altijd samen én eet je altijd samen. Het vieren en het ontdekken gaat lukken, voor het eten hebben we alleen iedereen nodig! In eerdere publicaties stond dit nog niet, maar:

LET OP: Het is de vraag of iedereen eten meebrengt om met elkaar te delen.

Ongeveer voor de hoeveelheid van het aantal mensen met wie je komt. Het mag van alles zijn: van pannenkoeken, salades tot boterhammen met worst. Gezamenlijk zullen we dan het eten delen en opeten.

Het thema is misschien nog wel het meest bijzonder, want deze heeft ook te maken met groot en klein. Met het hebben van vertrouwen en met verrassingen. In onderstaand filmpje horen en zien jullie er alvast meer over.

Tot 15 mei, om 10.00 uur mét eten, in de Grote of St.-Bavokerk!

ds. Willemijn en Peter

 

Geen uitzending

Deze zondag is, helaas, er geen uitzending van de kerkdienst vanuit de Grote of St.-Bavokerk. Van harte bevelen wij u, de mensen die graag vanuit huis de kerkdienst volgen, voor deze zondag de digitale uitzendingen vanuit de Oosterkerk en/of de Ontmoetingskerk aan.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoord en druk op Enter