Gezamenlijke kerkdiensten in koudste maanden van het jaar

 In Nieuws

De drie wijkgemeentes van de Protestantse Gemeente Haarlem hebben besloten om in de maanden januari, februari en maart 2023 samen te gaan vieren. Op deze manier wordt bespaard op energiebronnen en -kosten.

De diensten worden afwisselend in de Oosterkerk, de Ontmoetingskerk en de Nieuwe Kerk gehouden.  Deze gebouwen worden voor de vieringen enigszins verwarmd.

Een overzicht van de kerkdiensten en de locaties vind je onder Kerkdiensten.

In de tijd dat er gezamenlijke vieringen zijn, wordt er wekelijks op vrijdag een nieuwsbrief verzonden met de meest actuele informatie. In de nieuwsbrief staat een link naar de digitale uitzending, de liturgie en de mededelingen van de wijken.

Ontvang je de maandelijkse nieuwsbrief vanuit de Protestantse Gemeente Haarlem nog niet, en wil je deze wekelijkse nieuwsbrieven de komende periode wel ontvangen? Meld je dan hier aan voor de PGH nieuwsbrief.

LET OP: aangezien de nieuwsbrief vanuit MailChimp wordt verstuurd, kan hij afhankelijk van je mail-provider in je spam/reclame terecht komen. Geef dan aan dat je deze afzender vertrouwt. Onderaan elke nieuwsbrief kan je je altijd weer afmelden, mocht je er geen prijs meer op stellen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoord en druk op Enter