GEANNULEERD | Lezing ‘Levenskunst en het Liedboek’ | WO 8 nov

 In Nieuws

Door omstandigheden is deze avond helaas geannuleerd

Gedenken – Danken – Hopen – Vertrouwen

Wat is levenskunst, of ‘de kunst van leven’? En wat betekent het als we die kunst benaderen vanuit het (Joodse) gedenken, danken, hopen en vertrouwen?

Daarover willen we met elkaar nadenken en ons daarbij laten leiden door wat ons Liedboek – zingen en bidden in huis en kerk – ons aanreikt. We staan stil bij een aantal teksten uit het liedboek, zowel liederen als gedichten, maar bovenal: we gaan zingen met elkaar. Veel zingen!

Een avond rond het Liedboek, onder leiding van ds. Theo Menting, predikant in Bolsward. Organist Anton Pauw verzorgt de muzikale ondersteuning.

 

Woensdag 8 november | 20.00 uur | Nieuwe Kerk | Nieuwe Kerksplein 36
toegang: vrijwillige bijdrage na afloop

 

De werkgroep Inspirerende Bronnen en Vorming en Toerusting van wijkgemeente Schalkwijk en Centrum  organiseert door het jaar heen verschillende inspirerende avonden. In samenwerking met het Apostolisch Genootschap is een mooi programma samengesteld. Voor het najaar van 2023 is gekozen voor het thema Levenskunst. Vanuit verschillende invalshoeken benaderen we het thema. Hoe geef je je leven opnieuw vorm in een nieuw en vreemd land? Wat geeft houvast in je leven als je geconfronteerd wordt met wat je niet in de hand hebt, zoals ziekte en verlies? En is zingen voor jou ook een bron van veerkracht, om de mooie kant van het leven te ervaren? Bekijk hier het gehele programma.

 

2023-09-inspirerende-bronnen-flyer-najaar-2023-def
.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoord en druk op Enter