Beste mensen,

Het conceptbeleidsplan voor de Protestantse Gemeente Haarlem is klaar. Hier is maanden door heel wat mensen uit alle wijken hard aan gewerkt. U kunt hem hier doornemen.
Uiteraard waren we graag na een kerkdienst met u allen in gesprek gegaan over de belangrijkste punten van het plan. Dat gaat helaas niet vanwege alle beperkende maatregelen die nu gelden. Daarom willen we het beleidsplan op de volgende digitale wijze met u bespreken:

Hieronder treft u een reactieformulier aan dat u kunt invullen. Het formulier gaat langs de belangrijkste punten van het beleidsplan.
Let op: u mag zich beperken tot de onderwerpen die in uw ogen belangrijk zijn, voelt u zich niet verplicht om alles in te vullen. Er is ook ruimte voor overige reacties.
In dit formulier kunt u ook aangeven of u het op prijs stelt om dit plan via een Zoom-sessie te bespreken.

U heeft tot 1 februari 2022 de tijd om dit formulier op te sturen. Het ingevulde formulier wordt verstuurd naar onze scriba Gert Dannenberg.
Indien u hem op papier wilt invullen en inleveren kunt u hem hier downloaden en sturen naar dannenberg@chello.nl of afgeven bij het Kerkelijk Bureau ter attentie van de scriba.

Alle reacties uit de drie wijken van de PGH worden verzameld waarna de Algemene Kerkenraad het definitieve plan zal vaststellen.

We zien uw reactie graag tegemoet en hopen zo samen verder te bouwen aan een bezielde Protestantse Gemeente Haarlem!

Namens de kerkenraad,
Stéphan Thijs en Gert Dannenberg

 

Reactieformulier Beleidsplan

Ik zou wel / niet over het beleidsplan willen praten in een digitale Zoom-meeting.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoord en druk op Enter