Kerstnachtviering in de Bavo

 In Nieuws

Kijk hier de registratie van de Kerstnachtviering 2022

Hóe breekt het licht dan door in het duister? Hóe kan de hemel dan soms de aarde raken? Daarover gaat het in de kerstnachtviering in de Oude Bavo, waar het kerstverhaal uit de Bijbel gelezen en gezongen wordt.

De dienst begint in het donker. En vanuit één vlammetje, wordt het kaarslicht dit jaar met iedereen gedeeld door mensen van de Ark: Een leefgemeenschap van mensen met en zonder een verstandelijke beperking. Stadsorganist Anton Pauw bespeelt het Müller orgel, en de Oude Bavo Cantorij staat onder leiding van Michelle Mallinger. Stadsdominee Tom de Haan is de voorganger.

Iedereen is van harte welkom. De deuren aan de Oude Groenmarkt gaan om 22.30 uur open. De dienst begint om 23.00 uur. Er zijn 1000 plaatsen beschikbaar ín de kerk, en op de Grote Markt is de dienst ook live te volgen, of via internet op Haarlem105. Aansluitend start op de Grote Markt de traditionele kerstsamenzang. Reserveren voor de kerk is niet mogelijk. Vergeet niet om warme kleren of een dekentje mee te nemen want de kerk is ijskoud. Maar neem vooral ook jezélf mee, want kerst gaat juist over het licht en donker in jouw eigen leven.

Kijk hier hoe het in 2019 lukte om door de muren van de Bavo heen elkaar ‘vrolijk kerstfeest’ te wensen.

ZA 24 december | 23.00 – 00.00 uur | Inloop vanaf 22.30 uur
Ingang Oude Groenmarkt

Foto’s | Koen van der Lee

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Typ uw zoekwoord en druk op Enter